Haken, made by Mriek, Pixel haken

Koala – Beren deken voor Wuppie

Na de ijsbeer, bruine beer en panda volgt natuurlijk de koala ๐Ÿ˜Š Voor deze had ik net als de panda niet genoeg garen in huis. Maar die ene grijze bol kocht ik samen met de zwarte bol, dus na de panda kon ik meteen aan de slag. Ik was zelfs zo lekker bezig dat ik niet eerst de draadjes van de panda afhechtte ๐Ÿคซ

Deze koala had ik al eerder gehaakt, ik had een aantal dieren patronen ontworpen en wilde kijken wat ik er nog meer mee kon maken naast een deken met allemaal dieren. Ik haakte een tasje die dochterlief graag gebruikt om mee te spelen. Ik heb hem niet eerder gedeeld aangezien hij niet door mijn test heen is gekomen, de hengsels zitten namelijk niet heel tactisch waardoor je de tas niet zo makkelijk open en dicht krijgt zoals ik zou willen. Een verbeterpuntje dus die ik tot op heden niet heb verbetert ๐Ÿ™ˆ Maar dochterlief kan het niks schelen en ze speelt er heerlijk mee, dus dan is het voor haar iig prima ๐Ÿ˜Š

Terug naar de deken voor Wuppie, ook hier weer de achtergrond van allemaal restjes gehaakt en waar ik de tas haakte met 2 stokjes per pixel haak ik de deken natuurlijk in de block stitch. Al snel was ook deze blok klaar en restte mij alleen nog de draadjes afhechten van de koala en de panda natuurlijk ๐Ÿ˜‰

Volgende week voorlopig de laatste update van de deken. Waarom de voorlopig laatste? Dat leg ik volgende week wel uit ๐Ÿ˜‰ Ik ga in ieder geval de blokken aan elkaar haken, dus dan zie je al een deel van het ‘eind’ resultaat ๐Ÿ˜Š

Liefs,
Mriek

Patroon: made by Mriek, wordt volgend jaar verwacht

Garen: restjes katoen van diversen merken voor naald 2,5/3 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel โค๏ธ

Een gedachte over “Koala – Beren deken voor Wuppie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s