Harry Potter deken – update na de tweede film


Het zal je vast niet ontgaan zijn, ik ben druk bezig om mijn Harry Potter deken af te haken. Ik blogde er hier en hier al eerder over. Wat heeft de tweede film ermee te maken? Nou, dit is hoever ik ben gekomen tijdens het kijken van de tweede Harry Potter film; Harry Potter en de Geheime Kamer.

Zoals je hierboven kunt zien was hij niet helemaal af zoals ik graag wilde 😮 Maar ik was wel weer een stuk verder. Ik zag al snel dat ik het niet ging halen, dus het garen op de knijpers winden deed ik terwijl ik wat anders keek. Daar gaat stiekem toch ook een hoop tijd in zitten en zo kon ik tijdens de film lekker verder haken 😊

Ben ik daadwerkelijk gestopt met een halve E en niet heel veel rijen meer te gaan tot de bovenste banner af is? Nee 😦 Ik haakte door 😧 Maar wel met the Potter Collector aan op YouTube. Ik ontdekte hem al eerder toen ik ook aan deze deken werkte op YouTube en Peter doet het heel leuk en heeft een indrukwekkende Harry Potter verzameling, vooral in Harry Potter boeken. Als Harry Potter fan tot Harry Potter fan: ken je Peter nog niet? Neem vooral een kijkje op zijn kanaal, echt een aanrader!

Hield het haken toen op? Ja! 😁 Werkte ik nog verder aan de deken? Ook ja 😦 Draadjes afhechten, een vreselijk, tijdrovend werkje, maar voor een mooie afwerking moet het gebeuren. En ik wil natuurlijk wel dat de deken mooi is afgewerkt! Keek ik ondertussen nog iets Harry Potter gerelateerd? The Masked Singer en GTST is niet erg HP gerelateerd 🤪 Maar de draadjes, die zijn wel afgewerkt!

Daarna heb ik mij keurig netjes ingehouden, lees ben ik weer even wat andere projecten gaan haken ☺️ Het is fijn dat ik echt een dag heb waarop ik aan dit project werk en een Harry Potter film kijk. Ik neem er echt de tijd voor en geniet ervan en dat werkt 😊 Misschien kan ik dat in de toekomst meer doen, dat ik op de ene dag aan dat project werk en op die dag daaraan. We gaan kijken of dat gaat werken of niet. Voorlopig heb ik lekker een vaste dag voor dit project en dat bevalt prima 😄

Liefs,
Mriek

Patroon: Harry Potter CAL van CraftyRidge
Garen: Stylecraft Special DK
Haaknaald: 6 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


Geef een reactie