100 days of koala – oktober


Jeetje weer een maand voorbij en vandaag (1-11) is ook nog eens precies dag 50, dus ik ben alweer op de helft van dit project 😮 Tijd gaat zo toch wat sneller en leuker zo met de laatste loodjes.

Ik gooi er meteen een vraag in:
Wanneer denk jij dat Wuppie geboren wordt?
De uitgerekende datum is 21/12/2019 en de grote zus kwam met 37 weken en 1 dag. Durf jij een gokje te wagen? Laat het weten in een reactie hier beneden 😄🌷

Genoeg vooruit gekeken, we gaan nu even terug kijken naar oktober 💛 Want aan de ene kant gebeurde er veel, maar aan de andere kant ook weer niet. Ik moet rustig aan doen dus zit veel op de bank te haken, maar dat is wel te zien aan alle blogjes die voorbij komen denk ik 🙈

Hoogtepunt afgelopen maand was de boek lancering van Annemarie’s boek ‘Rammelaars en knuffels haken voor baby’s’ waar je hier en hier meer over kan lezen.
Maar ook dat we naar het concert van K3 zijn geweest. We hebben alle vier genoten, ja Wuppie ook 😉

En begin deze maand is de grote zus 3 jaar geworden! Drie jaar geleden zaten we dus in de situatie waar we over maximaal een paar maanden weer in zitten 😆 Voor haar verjaardag bakte ik een beren cake, een traditie die we ook bij Wuppie voort gaan zetten 😊

Tussen alle bedrijven door zijn we ook bezig met de voorbereidingen voor Wuppie komt. Alles is gewassen en opgeruimd in de kast/commode en ook de kinderwagen staat klaar. Dat laatste maakte mij wel onwijs emotioneel want over een paar maanden ligt Wuppie daar gewoon in 😮 Lijkt nog zo onwerkelijk maar je leeft er ook zo naartoe ☺️

Toch wel een mijlpaal nog even deze maand is dat we besloten hebben hoe Wuppie gaat heten! We zaten deze maand tussen twee namen te twijfelen, maar we hebben een keuze gemaakt. Dus nu kan ik beginnen aan de projecten met naam, want die wilde ik wel eerst definitief weten 😉 Maar jullie moeten nog even geduld hebben tot ze er is, en ik hoop dat dat iig nog een maand duurt. Daarna mag ze komen, maar we zullen zien ☺️

En wat heeft november in petto? In november willen we de laatste voorbereidingen treffen voor de komst van Wuppie, bedjes opmaken, vluchttassen pakken, laatste details in de babykamer in orde maken, dat soort werk. Het lijstje wat nog moet gebeuren is nog best lang, maar dat moet vast helemaal goedkomen!

Ben je benieuwd naar het verhaal achter de andere foto’s? Volg me dan op Instagram @Mriekseveryday daar kan je alles terugvinden 😊

En vergeet je niet te reageren met wanneer jij denkt dat Wuppie komt?
Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️