Panda – Beren deken voor Wuppie


Toen zat er een gat qua tijd tussen het haken van de ijsbeer en bruine beer en het haken van de panda. Dit had te maken met een dipje waar ik even doorheen ging (soms heb je dat) maar ook doordat ik niet al het garen in huis had. Ik had namelijk niet genoeg zwart in huis om een zwart witte panda te maken, dus die bol was best cruciaal 😉

Toen ik het garen in huis had en eenmaal was begonnen aan de panda ging ik als een speer. Ik genoot van het haken van de achtergrond, het spelen met de kleuren is zo leuk, maar ook het pixel haken gaf mij veel voldoening. Zo het plaatje tot leven zien komen in je haakwerk blijft voor mij toch iets magisch.

Wat ik het leuke vind aan deze beren patronen is dat ze beginner vriendelijk zijn. Ja er zitten kleurwissels in deze pixel patronen, maar niet zo veel dat je door de bomen het bos niet meer ziet 😄

Volgende week alweer de laatste beer, kom je dan weer een kijkje nemen?

Liefs,
Mriek

Patroon: made by Mriek, wordt volgend jaar verwacht

Garen: restjes katoen van diversen merken voor naald 2,5/3 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


2 reacties op “Panda – Beren deken voor Wuppie”

Geef een reactie