KreaDoe


Morgen begint hij weer, de KreaDoe. De grootste Nederlandse creatieve beurs die zijn 30e verjaardag viert. En helaas ben ik er niet bij dit jaar.

Twee jaar geleden was ik er voor het laatst, veel te lang geleden alweer. Ik was toen blogger/vlogger en deelde mijn avonturen die dag op Instagram en na het monteren ook in een vlog (zie hieronder). Erg leuk om te doen en mee te mogen maken.

Vroeger als kind ging ik er met mijn moeder ook al naartoe. Ik kom uit een creatief nest en was zelf ook graag creatief. Vaak ging mijn oma ook mee en een creatieve vriendin. Ik genoot ervan om alle creatieve hobby’s bij elkaar te zien en inspiratie op te doen en nieuwe dingen te leren. Natuurlijk ging er een zakcentje mee en werd die ook uitgegeven 😉 Of ik zette het op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas ☺️

Waarom spontaan nog deze blog over de KreaDoe? Omdat ik het toch mis. Vorig jaar niet geweest doordat we net waren verhuisd, dit jaar niet door de zwangerschap. Volgend jaar ben ik er echt weer bij! Hoe wie wat waar weet ik natuurlijk nog niet. Ik heb zeker weten creatieve dromen voor het komende jaar (die al voor dit jaar stonden eigenlijk, maar soms loopt het leven zoals het leven loopt 😉). En hoop er een paar mooie van waar te kunnen maken. Zo wil ik nog steeds het pixel haken groot maken en waar kan ik een groter bereik hebben dan op de KreaDoe?! Misschien moet ik wat minder gaan dromen en wat meer gaan doen 😊 Maar dat is natuurlijk ook allemaal spannend en eng, maar anders kom ik er nooit.

– foto die ik op de KreaDoe maakte in 2011 –

Weet je wat, we spreken af, je ziet mij volgend jaar op de KreaDoe. Hoe, wie, wat, waar laten we nog even open. Volgend jaar ben ik er weer bij! 🌷

En iedereen die de komende dagen gaat, geniet ervan! Deel vooral je ervaringen, foto’s, wat je maar wilt delen, dan ben ik er toch een beetje bij ☺️

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


4 reacties op “KreaDoe”

  1. Leuke stempels!!Ik heb stempels van gorjuss die zijn ook leuk.(ps ik heb je even verwijderd en weer toegevoegd want ik kreeg je updates niet in mij dashboard te zien, maar nu weer wel)Liefs Kaatje

  2. Mooi, die stempels, wat kun je als een kind zo blij zijn, he?Je maakt prachtige dingen. Kom je ook bij mij kijken en meedoen aan de give-away?Groetjes, Aafke

Geef een reactie