Kleine Kiana Koala Rammelaar


Je hebt vast wel m’n blog vorige week gelezen over de boek lancering van het nieuwe boek van Annemarie Arts, Rammelaars en Knuffels haken voor baby’s. Je las toen ook mijn twijfel of ik wel het prinsesje wilde haken waar ik het garen voor had gekregen of dat ik de koala zou haken.

Zoals je in de titel al kan lezen ben ik toch voor de roze koala gegaan 😊 Met een dochter die hetzelfde heet en haar zusje waar we een lappenpop koala voor hebben kon het gewoon niet anders 😉

Het begin van het patroon was wel even puzzelen omdat het anders was beschreven dan ik gewend ben. Maar door uit te proberen en goed te tellen had ik m al snel door 😊

Bij het flapje om te voorkomen dat de houten ring te ver je haakwerk in gaat heb ik wel even Annemarie gecontact. Ik twijfelde namelijk of hij wel goed kwam te zitten. Annemarie zei dat ik gewoon door kon haken en dat het flapje echt puur bedoelt is zodat de ring niet te ver naar binnen gaat, dus gewoon het patroon volgen en dan komt het goed 😊

Voor het zachte witte randje had ik nog garen nodig. Ik besloot op de terugweg van Wolplein dat ik toch voor een ander patroon ging dan waar ik garen voor had gekregen, dus die had ik niet mee. Ik had nog Yarn & Colors Furry in de kleur creme liggen dus die heb ik gebruikt ☺️

Omdat de koala voor Wuppie is die nu nog in mijn buik groeit besloot ik het neusje te haken en de ogen te borduren, dit geeft mij een fijner idee dan een veiligheidsneus en -oogjes. Patroon voor de neus staat er gewoon bij in het boek, dus dat is fijn!

En toen was deze roze kleine Kiana koala klaar! Maar ssst grote zus Kiana weet van niks. Want naast deze koala voor Wuppie, komt er natuurlijk ook een Kiana koala knuffel voor Kiana! 😄 Maar ssst, dit wordt allemaal in het geheim gehaakt, de dames krijgen het als Wuppie is geboren dus voor hun nog even geduld 😉 Maar als de Kiana koala knuffel klaar is zal ik dat natuurlijk delen!

Liefs,
Mriek

Patroon: Kiana koala rammelaar uit het boek ‘Rammelaars en knuffels haken voor baby’s’ van Annemarie Arts

Garen: Yarn & Colors Must – Have 034 Deep Cherise (gekregen van Wolplein bij de boek lancering)
Yarn & Colors Must – Have 100 Black
Yarn & Colors Furry 002 Creme

Fournituren: Knuffel vulling, bijtring & rammelkraal (gekregen van Wolplein bij de boek lancering)

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


3 reacties op “Kleine Kiana Koala Rammelaar”

Geef een reactie