Harry Potter deken – update na de eerste film


Van de zomer was ik verder gegaan met de bovenste banner. Ik had voor de verhuizing vorig jaar gehaakt tot en met het Relieken van de Dood teken en ben van de zomer verder gegaan met de eerste letters.

Tot zover had ik gehaakt van de zomer

Zoals je in mijn vorige blog over de Harry Potter deken kon lezen ben ik weer verder gegaan en ondertussen kijk ik naar de films 😊

Het haakt weer heerlijk weg en de film ken ik uit m’n hoofd 😆 Dus het lukt om redelijk wat rijen te haken.

Dit is de tussenstand na film 1, Harry Potter en de Steen der Wijzen. De p is bijna klaar en de eerste pixel van de x zie je al zitten. Hiervoor komt nog de hoofdletter E en dan is de bovenste banner (op de draadjes afhechten na) alweer klaar.

Ik had de deken overdag neergelegd om wat foto’s te maken en m’n dochter is er helemaal weg van. ‘Wie is dat dan? En wie is dat dan?’ 😄 Dus de Harry Potter educatie is al vroeg begonnen 😆 Maar ze zag ook dat de p van papa nog niet helemaal af was 😮 Pientere dame.

Oh wat wordt ik hier blij van 😄 Gelukkig maakt dit project me nog steeds blij na bijna 4 jaar 😄

Ik hoop dat ik tijdens film 2, Harry Potter en de Geheime Kamer, de bovenste banner af kan haken. Wat denk jij, gaat mij dat lukken?

Liefs,
Mriek

Patroon: Harry Potter CAL van CraftyRidge
Garen: Stylecraft Special DK
Haaknaald: 6 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️