Bruine beer – Beren deken voor Wuppie


Na de ijsbeer kon een ‘gewone’ beer ofwel de bruine beer natuurlijk niet ontbreken in Wuppie’s beren deken.

De achtergrond kleurtjes komen allemaal uit mijn voorraad katoen, maar ook deze bruine kleuren voor de bruine beer had ik nog liggen 😄 Ik vond het wel lastig om te zien met de bollen naast elkaar of het ontwerp er mooi mee zou uitkomen, dat is niet mijn sterkste punt, maar het pakte gelukkig goed uit 😄

Wat ook fijn is is dat dochterlief de beren herkent, dan doe je toch wat goed als een peuter ziet wat je hebt gemaakt 😊

De patronen voor deze beren heb ik zelf ontworpen. In de loop van volgend jaar zullen ze beschikbaar zijn in mijn Etsy shop, evenals tutorials over hoe je pixel haakt met verschillende steken en wat de verschillen zijn. 2020 wordt het jaar dat ik het allemaal met jullie ga delen 😄🌷

Volgende week weer een nieuwe beer, zie ik je dan weer?

Liefs,
Mriek

Heb je vorige week de eerste blog in deze serie gelezen? Daar zie je het eerste ontwerp van deze deken (de ijsbeer) en lees je ook hoe ik bij deze achtergrond ben gekomen ☺️

Patroon: made by Mriek, wordt volgend jaar verwacht

Garen: restjes katoen van diversen merken voor naald 2,5/3 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


5 reacties op “Bruine beer – Beren deken voor Wuppie”

Geef een reactie