Harry Potter deken – Ik ga weer verder!


Het is even geleden, maar ik heb besloten dat ik mijn Harry Potter deken weer op ga pakken! In de zomer ben ik al verder gegaan met de bovenste banner alleen ben ik gestopt toen ik een foutje ontdekte.

Hierboven zie je een stukje van het patroon van CraftyRidge. Van de bovenkant van de O recht naar rechts naar het Relieken van de Dood teken tel ik 10 pixels. Op de foto hieronder zie je mijn deken zoals ik hem heb gehaakt. Van de bovenkant van de O recht naar rechts naar het Relieken van de Dood teken tel ik maar 9 pixels. Chips, wat nu?!

Daarom lag de deken stil sinds 3 september, waarop ik de laatste update deelde op mijn Instagram. Ik baalde er van, maar niet zo erg dat ik de drie letters helemaal uit ga halen. Uiteindelijk komt hierdoor de tekst 1 pixel meer naar rechts te staan, dat is niet zo’n ramp denk ik. Haha ik ga nu weer twijfelen nu ik deze blog typ 🙈

Maar ik heb de haaknaald dus weer opgepakt en ben gewoon verder gegaan. Een dag per week neem ik de tijd om Harry Potter te kijken en aan de deken te haken. Ik hoop hierdoor dat ik ook tijd heb om alle dingen af te maken die ik af wil maken voor mijn meiden. En dat deze deken hopelijk ook af komt voor Wup zich aandient want ik ben hier 3 jaar geleden (in januari alweer 4 jaar 😱 geleden) aan begonnen.

Wil je hier meer van zien? Ik heb er eerder over geblogd op mijn oude blog maar ook gevlogd op YouTube zoals je hieronder kunt zien 😊

Maar nu is nog de grote vraag, ga ik de deken af krijgen tijdens de 8 films? Ik moet nog 1,5 banner, draadjes afhechten en de rand. Wat denk jij, ga ik dat redden?

Liefs,
Mriek

Patroon: Harry Potter CAL van CraftyRidge
Garen: Stylecraft Special DK
Haaknaald: 6 mm

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


2 reacties op “Harry Potter deken – Ik ga weer verder!”

Geef een reactie