Boek lancering ‘Rammelaars en knuffels haken’


Gister was het feest bij Wolplein! Er was een boek feestje voor het nieuwe boek van Annemarie Arts. 🥳

Een tijdje terug kreeg ik de vraag van Annemarie of ik erbij kon zijn. Gelukkig wilde mijn lieve man mij wel naar het boek feestje van mijn vriendin rijden, dus kon ik erbij zijn 😊

Het boek heet ‘Rammelaars en knuffels haken voor baby’s’ en past daardoor helemaal bij ons gezin met een zwangerschap van 31 weken en een grote zus in huis. De een kan straks spelen met een rammelaar en de ander met een knuffeltje, ik zie het al helemaal voor me ☺️

Maar terug naar de boek lancering gister bij Wolplein. Loes van Freubelweb heette ons welkom en daarna moest ik natuurlijk Annemarie knuffelen, feliciteren met haar nieuwe boek en het cadeautje geven dat ik voor haar maakte. Ik pakte een kopje thee met een toepasselijk gebakje en zocht een plekje aan tafel waar al allemaal moois klaar lag.

We werden nogmaals welkom geheten door Loes en Annemarie hield een praatje over hoe haar boek is ontstaan. Daarna ging ik kijken wat voor moois er allemaal klaar lag. Natuurlijk het boek, een cadeautje van Annemarie en een tasje met de materialen voor een van de figuren uit het boek. Wat een verwennerij van Wolplein, Annemarie en Kosmos!

Ik had de materialen voor een knuffeltje voor me klaar liggen, maar heb geruild voor een rammelaar met een lieve buurvrouw, dat vond ik toch het meest toepasselijk in mijn conditie en met het boek 😉 Ik ging aan de slag met prinses Pippa. Het was even wennen hoe het patroon staat beschreven, maar als je het doorhebt haak je zo door. Het boek blijft fijn open liggen en er is een regel per toer wat het fijn maakt om te volgen.

Iedereen was lekker aan de haak aan haar patroontje en natuurlijk gezellig aan de klets 😊 Het begin van het patroon is wel even opletten en tellen, maar al snel werd er weer veel gekletst. De een kwam verder dan de ander, maar dat is altijd zo natuurlijk 😉

De uitgeverij van Annemarie’s boek Kosmos en Petra van Wolplein hielden ook nog een toespraak tussen het haken door. En natuurlijk ben ik ook nog de heerlijke snoepwinkel die Wolplein is doorgelopen 😉

Het was een mooi en gezellig boek feestje! Dankjewel dat ik erbij mocht zijn lieve An en dankjulliewel aan Wolplein, Kosmos en Annemarie voor het mooie boek, garen, andere benodigdheden en cadeautjes.

Tijdens mijn shop rondje door de winkel zag ik dat manlief zich prima vermaakte op de Formule 1 play seats 😊 Dat gaf mij rustig de tijd om te shoppen en te twijfelen over wat ik mee zou nemen. Ik nam garen mee voor een knuffel prinses uit Annemarie’s nieuwe boek voor de grote zus en nog wat garen voor andere projecten.

Onderweg naar huis zat ik nog lekker door het boek te bladeren en liet manlief de koala zien die dezelfde naam draagt als onze oudste dochter. Hij zei toen terecht dat ik eigenlijk wel de koala’s moest maken voor de meiden, voor Wuppie hebben we immers ook nog eens een lappenpop koala. Ik ben nu aan het twijfelen geslagen aangezien ik het garen heb gekregen voor de prinses rammelaar en gekocht voor de prinses knuffel 🙈 Roze koala’s dan maar en de rest van het garen bewaren voor andere knuffels? Ik ben er nog niet over uit, maar als ik meer weet zal ik het zeker met jullie delen! 😊

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


3 reacties op “Boek lancering ‘Rammelaars en knuffels haken’”

Geef een reactie