Cadeautje pixel haken voor Annemarie


Annemarie Arts (van Haakidee) gaf vandaag een boekenfeestje ter ere van haar nieuwe boek ‘Rammelaars en knuffels haken voor baby’s’ en ik was daarvoor uitgenodigd 😄 Verslag van de dag volgt morgen, ik wil vandaag vast het cadeautje delen die ik voor haar heb gemaakt. Ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen!

Laatst zag ik bij Hookonepurlone op Instagram hele leuke gepixelhaakte etuitjes en dit leek mij een perfect cadeautje voor Annemarie. Al wilde ik hem wel persoonlijk maken dus ging ik aan de schets. Als uitgaans punt nam ik de ontwerpjes van haar nieuwe boek. De bij stond al snel vast want daar had ze zo’n leuke foto van gedeeld met haar dochter. De cactus vond ik ook zo’n leuk ontwerpje, dus dat gingen ze worden.

Uittekenen tot ik tevreden was, bijpassende kleuren garen erbij zoeken en aan de slag! De achtergrond kleur en de rand zijn verwijzingen naar het logo van Annemarie’s bedrijf Haakidee en matcht mooi bij de bij en de cactus.

De rits met voering was nog even een uitdaging aangezien ik nog nooit een rits in haakwerk heb gezet. Ik heb me er gewoon toe gezet en ben het gaan doen en ik denk dat het resultaat er wel mag wezen 😊 En de rits werkt, fijn detail 😉

An vond het een erg leuk cadeau en ik vond hem erg leuk om te maken. Ik haakte hem met de block stitch en restjes katoen voor haaknaald 2,5/3 mm. Het patroon ga ik niet delen, dit was echt bedoelt als cadeau voor Annemarie 😊

Kom je morgen terug voor het verslag van Ans boek feestje?
Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


2 reacties op “Cadeautje pixel haken voor Annemarie”

Geef een reactie