Kletspraat, Naaien

We hebben een baby born in huis!

Sinds de verjaardag van de grote meid hebben wij een baby born in huis. Eentje die kan poepen en plassen en dus ook kan eten en drinken 😊 Ze kreeg hem van mijn oma, die zelf een hoop poppen heeft en er de meest geweldige outfits voor heeft gemaakt.

outfit gemaakt door oma Joke

Ik blijk nu dus een geweldige poppenmoeder in huis te hebben πŸ˜„ Flesjes gaan erin, fruit hapjes, de baby slaapt veel en er worden boekjes aan voorgelezen.

Je begrijpt nu natuurlijk wel dat de poppen garderobe uitgebreid mag worden. Alleen patronen voor kleertjes vinden van lapjes katoen (geen tricot) en niet te ingewikkeld heb ik nog niet kunnen vinden (heb jij de tip, laat het mij weten πŸ˜„). Ik heb online ook begrepen dat de baby born kleding maat 44 past, dus ik ga nog even kijken of ik op die manier een leuke outfit voor pop kan scoren. Dat scheelt toch weer kleding maken aangezien in dat, op rokjes na, nog nooit gedaan heb πŸ™ˆ

Wel heb ik te leuke patronen gevonden voor billen doekjes en herbruikbare luiers (3x raden wat ik binnenkort ga maken πŸ˜‰) Je kan ze terug vinden op mijn Pinterest bord.

Nu zoek ik nog wat leuks om alle babypoppen spullen in op te bergen. Vraag aan de moeders van poppenmoeders, wat werkt fijn? Een luiertas, of een koffertje? Voor een luiertas wie weet er een fijn duidelijk patroon? Het lijkt me wel leuk om een luiertas voor de pop te maken aangezien ik die straks ook weer overal mee naartoe mag nemen πŸ˜‰

Ik denk erover om zelf een reiswiegje te haken, zodat de grote zus boven en beneden de pop lekker kan laten slapen en de pop ook makkelijk vervoerd kan worden 😊 Hierover ga ik nog even nadenken hoe en wat, maar ik denk dat mij dat wel gaat lukken πŸ˜„

Een poppenbedje met beddengoed hadden we al staan πŸ˜„ Die regelde ik vorig jaar voor mevrouw. Hieronder kan je de vlog erover zien 😊

Heb jij nog leuke tips, tricks, adviezen voor de baby born pop dan hoor ik ze graag 😊

Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❀️

Een gedachte over “We hebben een baby born in huis!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s