100 days of koala – september


En toen was de maand september alweer voorbij! Tijd voor een kijkje naar de ‘hoogtepunten’ van 100 days of koala.
Wil je meer weten over dit project, klik dan hier.

Drie foto’s hebben wat met elkaar te maken. Op dag 1 moest ik namelijk bloedprikken voor een suikertest. Je moet dan 2 uur in de wachtkamer blijven zitten en toen zat ik lekker te haken 😊 Helaas was het niet goed en kreeg ik een paar dagen later een telefoontje dat ik zwangerschapsdiabetes heb. Dan staat je wereld wel even op z’n kop en komt er een hoop op je af. Mezelf prikken was ook wel een dingetje, maar gelukkig valt dat nu wel mee. Je raakt eraan gewend 🙈

Verder voelde de grote zus voor het eerst haar kleine zus schoppen. Het was alsof de kleine zus nu al een spelletje met grote zus speelde want dan zat ze een tijdje te schoppen en kwam haar zus voelen en dan stopte ze ermee 🙈 Nou had grote zus ook niet altijd het geduld om lang te voelen, dat zal ook meegewerkt hebben 😉 Maar ze heeft haar nu echt gevoeld en dat vind ik toch wel heel speciaal!

Ook zijn we lekker wezen fietsen in eigen stad en startte ik een nieuw haak project voor Wuppie. Misschien heb je hem wel voorbij zien komen op mijn Facebook en Instagram. Binnenkort zal ik er meer over vertellen 😄

Verder nog wat onderzoekjes gehad en een check bij de verloskundige en krijgt de babykamer nu echt vorm. Alle meubels staan erin, zijn schoon, het hele kamertje is schoon dus tijd om de kleertjes uit te zoeken en te gaan wassen 😄 Ja daar heb ik toch wel veel zin in om mee verder te gaan. As we speak is er ook een babywasje klaar, ik ga hem maar even ophangen om te drogen 😊

Fijne dag vandaag!
Liefs,
Mriek

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤️


Geef een reactie