Pixel tekeningen


Met minder energie in mijn lijf zocht ik een leuke en makkelijke manier om toch creatief bezig te zijn. Het bloed kruipt waar t niet laten kan 😉 Ik wilde al heel lang meer pixel tekeningen maken, alleen om voor elke tekening achter de computer te kruipen werkte voor mij niet en met potlood, ruitjespapier en gum werkt niet ideaal.

De verveling was toch wel toegeslagen een paar weken terug dus bracht ik veel tijd door in de play store op zoek naar leuke apps en/of spelletjes. Jaren geleden was ik al op zoek naar een fijne app om pixel tekeningen te kunnen maken, maar die kon ik toen niet vinden. Nu gelukkig wel! 😄

Alle afbeeldingen in deze blog zijn pixel tekeningen die ik de laatste tijd met die app heb gemaakt. Ik vind hem fijn werken en hij is niet ingewikkeld. De app heet ‘Pixel draw’ en is in ieder geval te vinden in de Android Play Store, Apple en Windows durf ik niet te zeggen.

Het is echt een app om alleen pixel tekeningen in te maken, je kan er niet in afstrepen waar je bent met je pixel haakwerk en hij geeft ook niet aan hoeveel blokken van welke kleur je hebt. Dus zeker een tip als je ook pixel tekeningen wilt maken zoals ik 😊

Om de pixel tekeningen te delen heb ik een nieuw Instagram account gemaakt, Mriekspixeltekeningen 😄 Op dit moment post ik dagelijks een nieuwe pixel tekening, of dit zo blijft durf ik niet te zeggen maar voor aankomende week heb ik nog genoeg tekeningen liggen 🙃

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


2 reacties op “Pixel tekeningen”

Geef een reactie