Groot nieuws


Ja je ziet het goed op de beren familie foto, er is gezinsuitbreiding op komst! Dit verklaart denk ik ook wel mijn creatieve dip 😉

De beren familie moest dan ook niet voor niks af, dat was namelijk één van de cadeautjes die Kiana kreeg toen we haar vertelden dat ze grote zus zou worden 😊 Daarnaast kreeg ze een boekje van Nijntje waar Nijntje grote zus wordt.

We zijn heel blij en verheugd dat we nog een klein wonder in ons gezin mogen verwelkomen in december. Maar de zwangerschap heeft ook een keerzijde, mijn energie niveau is heel laag. Daardoor komen er voorlopig geen vlogs en ook geen regelmatige blogs/social media posts. Ik hoop in het najaar alles weer op te pakken, maar ik kan niks beloven, mijn gezin en de uitbreiding daarvan gaan even voor 😉 Maar dat snappen jullie vast wel 😊

Wil je geen blogpost missen? Rechts in de menubalk kan je je inschrijven zodat je een mail krijgt als er een nieuwe blog online staat 😄 En natuurlijk kan je op de hoogte blijven via Facebook en Instagram!

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


Eén reactie op “Groot nieuws”

  1. Och haha wat super leuk zeg!! Gefeliciteerd!
    (Ik weet niet of andermans haak projecten dan ook inspireren en motiveren, waar ik had over had in mijn andere reactie :p)
    Geniet van je zwangerschap, ik ben hardstikke benieuwd naar je haaksels voor de baby en babykamer als je daar zin in hebt 😉
    Groetjes

Geef een reactie