Creatief dipje


Zoals je misschien wel gemerkt hebt is het wat stiller rond mij online. De afgelopen weken zijn er nog een paar blogs en vlogs online gekomen en social media posts daarover en verder eigenlijk niks. Nou was dat ook niet zo vreemd, we waren als gezin lekker aan het genieten van een vakantie in Tenerife 🌞 En daar hebben we zeker van genoten!

Maar daar creatief zijn? Daar had ik eigenlijk helemaal geen zin in 🙈 De bedoeling was dat er vorige week een vlog online zou komen over mijn creativiteiten in de vakantie, maar ik heb amper iets creatiefs gedaan…

Ik had wel wat haakspullen meegenomen. We gingen met het vliegtuig dus er zat wat in mijn handbagage en wat in de koffer in t luchtruim. Zonder problemen kwam ik met een paar haaknaalden, bolletjes katoen en een draadsnijder door de douane. In het vliegtuig heb ik nog even zitten haken. Ik heb vroeger kettingen gehaakt die ik uiteindelijk aan mijn nichtjes heb gegeven volgens het patroon van Karin aan de haak. Hoog tijd om ze eens voor mijn dochter te gaan maken! In het vliegtuig maakte ik er een voor haar en een voor haar beer. Ze is er nog steeds helemaal blij mee (en de draadjes zijn ook nog steeds niet afgehecht, ik weet niet zeker of een stopnaald door de douane komt 🙈).

Maar bij die twee kettingen die ik maakte is het gebleven. Wat ik de rest van de vakantie heb gedaan? Aan het strand gelegen, gezwommen in het zwembad, boeken gelezen (heel veel) en lekker gegeten. Het was een heerlijke luie vakantie 😊

Bij thuiskomst had ik nog geen behoefte om creatief te zijn, ik dook liever in de boekenreeks die ik aan het lezen ben. Ik ben namelijk begonnen in de Engelse versie van de Quiltclub van Jennifer Chiaverini. Er zijn er een aantal vertaald in het Nederlands, maar niet allemaal, dus werd het tijd om ze in het Engels te gaan lezen. Ik ben nu bezig in de vierde en de vijfde staat ook al klaar op m’n e-reader 😄

Ondertussen zijn we ruim een week thuis en begint het creatieve langzaam weer te kriebelen. Ook is de haaknaald weer opgepakt en ben ik verder gegaan met een projectje die ik ook mee had op vakantie maar alleen de koffer uit is gekomen om de koffer leeg te maken 😆

Later zal ik hier uitgebreid meer over vertellen, ik pak nu mijn haaknaald en ga weer lekker verder haken 😄

Oh ja, de vlogs staan de komende tijd op pauze. Hoe lang durf ik niet precies te zeggen, ik weet wel dat ik terug kom (ik vind het veel te leuk!). Maar eerst de creatieve flow weer helemaal vinden, dan komen de vlogs daarna vast ook weer 😄

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


2 reacties op “Creatief dipje”

  1. Fijn dat de vakantie goed was. Ik volg eigenlijk vooral de vlogs, en dacht waarom staat er niets online er zal toch niet iets vervelends zijn gebeurd. Toen maar even je site opgezocht.
    Hier af en toe ook een creatief dipje, maar zodra ik anderen weer aan het haken zie motiveert mij dat altijd meteen weer. Groetjes

Geef een reactie