5 jaar getrouwd, 5 geborduurde familie portretten


Als je mij al langer volgt weet je dit misschien wel, toen ik een half jaar getrouwd was wilde ik mijn man een persoonlijk cadeau geven. Ik was weg van de geborduurde familie portretten die ik online vond en het leek mij heel speciaal om ons gezin geborduurd vast te leggen zoals we er op onze trouwdag uitzagen.

Dus maakte ik ons eerste geborduurde familie portret (meer over dit portret kan je hier vinden) en dit werd een traditie. Elk half jaar dat we getrouwd waren kwam er een nieuw portret bij.

In 2015 zijn we verhuisd naar een nieuw huis, het leek mij speciaal om ons voor de deur van ons nieuwe huis vast te leggen 🙂 (meer over dit portret kan je hier vinden).

In 2016 gebeurde weer iets speciaals, wij kregen onze dochter Kiana. Natuurlijk moest zij er meteen bij op ons familie portret! Zo klein als ze was hoorde ze er meteen bij (meer over dit portret kan je hier vinden).

2017 was qua familie portret een rustig jaar. Geen nieuwe kinderen erbij, geen scheiding, geen verhuizing, we werden allemaal wat ouder en Kiana groeide de lucht in (meer over dit portret kan je hier vinden).

2018 was weer een speciaal jaar, we verhuisden naar een nieuw huis dus staan we op ons jaarlijks geborduurde familie portret voor een nieuwe voordeur. Kiana is weer gegroeid en je ziet ons ook elk jaar een beetje mee veranderen in ons portret met de realiteit. In 2015 kreeg ik bijvoorbeeld een bril en vorig jaar heeft mijn man vaak een groen Zelda shirt gedragen (er staat heel ieniemienie Zelda op ;-)) Dit maakt het extra leuk om de portretten terug te zien en te bekijken.

In ons oude huis hingen ze op de gang. We hadden daar 3 x 3 fotolijstjes hangen en daar waren er uiteindelijk 4 gevuld met onze familie portretten in kruissteek. In het nieuwe huis moesten ze een nieuw plekje krijgen. Ze hangen weer op de gang maar nu in een lange rij onder elkaar. De onderste is er al regelmatig afgestoten (vooral door mij xD) dus de nieuwe komen zeker weten erboven te hangen 😉

Vandaag zijn mijn man en ik 5 jaar getrouwd en 13 jaar samen. De tijd vliegt! Over een half jaar ‘moet’ ons nieuwe geborduurde familie portret weer klaar zijn. Ik ben benieuwd hoe we er dan weer uit zien. De kleine zal wel zijn gegroeid en de laatste tijd heb ik mijn haar vooral in een staart rechts van mijn hoofd dus dat zal ik ook wel aanpassen. Verder heb ik nog geen idee, ik gok alleen niet dat we weer voor een nieuwe voordeur zullen staan xD

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


3 reacties op “5 jaar getrouwd, 5 geborduurde familie portretten”

Geef een reactie