Harry Potter sleutelhangers


Vorige week ben ik naar Harry Potter in concert geweest. De vierde keer alweer, dus was dit keer de Vuurbeker/the Goblet of Fire aan de beurt!

Net als bij de Gevangene van Azkaban en bij de Geheime Kamer heb ik weer achterlatertjes achtergelaten in de pauze. Wat zijn achterlatertjes hoor ik je denken, achterlatertjes zijn kleine cadeautjes die je zomaar achterlaat voor iemand. Eigenlijk een kleine verassing voor iemand die je niet kent. Je kan ze op willekeurige plaatsen leggen en hopen dat de vinder er blij mee is!

Ik heb het mijzelf deze keer niet al te moeilijk gemaakt qua achterlatertjes. Begrijp me niet verkeerd er zit stiekem een hoop werk in de sleutelhangers, maar deze kon ik lekker gedachtenloos zitten haken op de bank terwijl er een peuter om me heen aan het spelen was. Ze doet sinds kort geen middagslaapjes meer dus het is zoeken naar een nieuwe weg qua creatieve tijd en ze gooit hiermee op dit moment mijn planning lekker in de war 😉

Maar goed de sleutelhangers, op mijn oude blog heb ik een duidelijke foto tutorial gedeeld met hoe je ze maakt, die vind je hier.

Voor de kleuren heb ik ervoor gekozen om Yarn and Colors Must Have Mini’s te gebruiken. Veel garen heb je namelijk niet nodig voor deze kleine sleutelhangers. Ik heb de sleutelhangers natuurlijk wel passend gemaakt voor de ‘Hogwarts houses’ dus zie je per sleutelhanger de kleur van het huis terugkomen.

De kleuren die ik heb gebruikt:
Griffoendor: 015 Mustard, 031 Cardinal
Huffelpuff: 014 Sunflower, 098 Graphite
Ravenklauw: 026 Satay, 067 Pacific Blue
Zwadderich: 078 Bottle, 094 Silver

Natuurlijk heb ik ze nog netjes verpakt en er een kaartje bij gedaan met de tekst: ‘Neem mij mee, ik ben een cadeautje!’ en op de achterkant de link naar de facebook pagina van achterlatertjes.

Traditiegetrouw heb ik ze achtergelaten in de pauze van de voorstelling. De voorstelling vond plaats in de Doelen in Rotterdam en ik heb een rondje gelopen door de foyer en de zaal en onderweg dus de achterlatertjes gedropt. Dat is wel spannend hoor in drukke ruimtes 😉 Ik wilde er eigenlijk ook één achterlaten op een stoel van één van de orkestleden van het Philharmonisch orkest of bij hun bladmuziek maar ik durfde het niet 0_0 Misschien de volgende keer wel 😉

Ik weet iig dat er twee zijn gevonden, die lagen niet meer op de plek waar ik ze gedropt had. Één heb ik nadat de voorstelling was afgelopen nog verplaatst, hij lag nog waar ik hem in de pauze had gedropt en ik dacht laat ik hem dan maar verplaatsen in de hoop dat iemand hem vindt 🙂

Ik hoop dat de uiteindelijke vinders er blij mee zijn 😀

En dan heb ik natuurlijk nog voor jullie de vlog over het concert en natuurlijk zie je hierin ook hoe de achterlatertjes worden gedropt. Veel kijk plezier!

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


2 reacties op “Harry Potter sleutelhangers”

  1. hoi Mreik,
    voor mijn zoon ook een groot fan van Harry Potter ben ik een Harry op een ledbal aan het haken. Nu staat er een linkje bij naar jou voor de sorteerhoed maar ik kan hem nergens vinden…..
    hoor graag van je, groetejs Willy

Geef een reactie