Memory


Onderstaand stofje vond ik bij de kringloop, naja dan wel aan 1 stuk 😉 Ik zag ‘m en dacht meteen hier ga ik een memory van maken! Via Pinterest vond ik eerder namelijk een leuk voorbeeld en daar moest ik meteen aan denken toen ik dit stofje vond.

Ik zocht nog wat verder en ging aan de slag met dit patroontje. Zij gebruikte restjes stof en ik wel gewoon het leuke stofje die ik bij de kringloop heb gevonden.

Ik begon met de lapjes stof snijden, die waar ik de memory van wil hebben en de witte stof voor de achtergrond en de achterkant. Jeetje wat heb ik dit onderschat zeg! Het was heel veel werk om alle stofjes netjes te strijken, snijden en te naaien. Want eerst naai je met een zigzag steek het plaatje op de witte stof en daarna nog de voor en achterkant aan elkaar.

Donderdagavond moest ik alle lapjes nog aan elkaar naaien, het zigzaggen was klaar, maar de memory is niet helemaal afgekomen … Vrijdag is mijn vlog monteer dag, dus dit keer geen afgerond project. Want naast dat de memory nog niet helemaal af is (ik moet ze nog dicht naaien) ben ik nog niet eens begonnen aan het zakje waar ik ze in wil bewaren. Dus deel ik het maar op in 2 vlogs 🙂 Geeft mij wat meer tijd om het project echt af te maken en is er wel gewoon een vlog online op zondag 😀

Dus hierbij de vlog, heel veel kijkplezier en binnenkort maak ik dit project dus helemaal af.

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


Eén reactie op “Memory”

Geef een reactie