Een huisje


Ik zit in een creatief dipje. Zoals je in de vorige blog hebt kunnen zien heb ik een hoop wips liggen, maar ik heb geen zin/puf om eraan te werken. Ik heb wel de draadjes van de mini lappenpop kleren weg gewerkt, dat dan weer wel.

Vorige week zat ik tijdens m’n dipje op zolder achter m’n computer op Pinterest en kwam ik een improv quilt huis blok tegen. Ik was er meteen weg van en besloot hem gewoon te gaan maken.

Ik pakte m’n bakken met stof, koos wat kleurtjes uit en ging aan de slag. Ik volgde de beschrijving van myBearpaw en genoot ervan om het huisje te maken. In minder dan een uur was hij klaar en ik werd er weer helemaal blij en enthousiast van.

Soms moet je gewoon beginnen, aan de slag gaan. Zoek iets wat je inspireert en ga ermee aan de slag.

Wat ik met dit huisje ga doen? Ik heb geen idee 😆 Hij ligt nu mooi te wezen op m’n bureau op zolder. Ik zie nog wel wat t gaat worden 😉

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


Eén reactie op “Een huisje”

Geef een reactie