Een tafel vol wips


Ken je het verhaal van Marieke en haar wips? Nou Marieke heeft er nogal veel en ze komt er maar niet vanaf 😱

Ik heb er al meerdere vlogs over gemaakt. Elk halfjaar sinds oktober 2017, dus dit is de vierde. Het heeft mij zeker al wat gebracht, namelijk wat minder wips 😄 Ja dat wil ik wel vast zeggen voordat je de nieuwe vlog hebt gezien 😉 Ook doe ik wat makkelijker dingen weg. Zeker qua garen en boeken. Ik hoef niet meer alles in huis te hebben. Natuurlijk heb ik wel wat garen en boeken in huis, maar garen is gericht voor een project en alleen boeken die mij inspireren. En eens in de zoveel tijd gaat de bezem er weer even doorheen voor een frisse wind. Heerlijk is dat!

Maar goed, ik typ weer te veel 😉 Je bent natuurlijk benieuwd naar de nieuwe wip vlog. Hier komtie, veel kijk plezier!

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel <3


2 reacties op “Een tafel vol wips”

  1. […] zit in een creatief dipje. Zoals je in de vorige blog hebt kunnen zien heb ik een hoop wips liggen, maar ik heb geen zin/puf om eraan te werken. Ik heb […]

  2. Hoi, wat leuk deze website! Ik volg je al een tijd via YouTube. Ik ben echt van het haken sinds dec 2017 en heb al met plezier veel dingen gemaakt. Ik heb het mijzelf via YouTube aangeleerd. Ik kijk altijd uit naar een nieuw filmpje van jou, lekker creatief, vrolijk en enthousiast 🙂

    Leuk filmpje over je wips, ik heb daardoor weer weinig wips liggen. En ik snap je helemaal dat je dan zoveel leuke ideeën hebt en het soms daardoor moeilijk is om het allemaal stuk voor stuk af te maken.
    Groetjes Mar

Geef een reactie