Pixel haken met de block stitch

Ik ben verslaafd aan pixel haken. Ik deed dit al met stokjes, de corner to corner steek en met granny squares maar ik had dit nog niet met de block stitch gedaan. Hoog tijd dus!

De vlog hierover vind je hier.

Het werd een dekentje voor de dochter van mijn vriendin. Het patroon van dit me to you beertje (die je hier vindt op mijn pinterest pagina) stond al lang op mijn wensenlijstje om te haken, alle kleuren garen had ik nog in huis dus ik kon aan de slag!

Al snel kreeg het beertje vorm en met een afspraak in het verschiet was er ook een einddatum waarop dit project af moest zijn.

De datum werd door ziekte nog een paar keer verschoven, maar uiteindelijk lag hij toch opgespannen te drogen op de zolder. Daarna was het nog een naamknoopje toevoegen, inpakken en cadeau geven.

Pixel haken met de block stitch is erg leuk om te doen. Het heeft zeker wat weg van de corner to corner, alleen dan in rijen in plaats van hoek naar hoek haken. Ik het najaar hoop ik tutorials over pixel haken te delen, dus blijf mij vooral volgen als je niks wilt missen 😉

Wil je mijn creativiteiten delen? Doe dit dan via een link van mijn site, dan komen ze terecht bij het originele bericht. Alvast dankjewel ❤

9 gedachtes over “Pixel haken met de block stitch

  1. Wauw wat leuk zeg, ik ga dit zeker ook een keer proberen kijken of dit nog leuker is dan c2c. Top bezig Mriek. Myung.

  2. Met welk garen haak jii meestal dekens ? Ik zou ook graag een keer een deken haken.
    Heb wel al C2C kussens gemaakt met royal alleen deze kleuren zijn erg beperkt en veranderen regelmatig in de winkel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s